Segueix el debat sobre el futur del litoral de Sant Adrià

Des de fa mesos veiem com les quasi 30 hectàrees de terreny compreses entre el Port de Badalona i la desembocadura de Riu Besòs són objecte de debat públic i especulacions. Estem parlant de la zona urbanitzable més gran del litoral metropolità, un espai molt atractiu i on comença a posar-se en dubte el seu futur ús públic.

banner_tres_xemeneies_jornades_debat.jpg

Identitats i Miralls 2015

Un any més desdelamina.net conjuntament amb els professors de Comunicació i Documentació del Treball Social del Grau de Treball Social de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona realitzarem aquesta experiencia d’aprenentatge i servei integrada a l’assignatura.

banner_identitas_miralls15.jpg

El 8 de març és lila

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora per tal de recordar la vigència de la lluita feminista en el llarg i inacabat camí cap a la igualtat plena entre dones i homes en el món del treball i en la societat en general.

banner_8_marc_2015.png

#ImaginaPAZ :: Un vídeo per la pau fet al barri

Hi ha moltes maneres d'aprendre. Fent protagonistes als infants i gaudint de l’aprenentatge fa que sigui més fàcil per ells interioritzar alguns continguts que després poden fer-los servir en el seu dia a dia. Aquest és un dels propòsits del projecte que l’Associació Casal Infantil La Mina ofereix als infants de 3 a 12 anys fa més de 30 anys al barri.

banner_imaginapaz.jpg

Enrocament de posicions entre veïnat i Consorci sobre el reallotjament de Venus

L'estat actual del Pla de Transformació del Barri, i en especial el reallotjament del veïnat de l'edifici Venus, segueix generant polèmica entre el Consorci de la Mina i la Plataforma d'Entitats i l'Associació de Veïns. El conflicte apareix freqüentment en els mitjans de comunicació d'àmbit nacional. Recentment n'han parlat el Telenotícies de Televisió de Catalunya i El Periódico de Catalunya.

banner_venus_segueix_debat_veinat_consorci_febrer_2015.jpg

Diàlegs sense fronteres al Sant Adrià del segle XXI

Un homenatge a la diversitat i riquesa cultural del veïnat de Sant Adrià. Històries de vida de veïns i veïnes que conviuen en l'amor, la solidaritat, l'art i l'esport. Històries que fan de la diferència una virtut i de la diversitat una oportunitat.

banner_dialegs_sense_fronteres_sota_autopista.jpg

Imaginació i alegria a la Rua de Carnestoltes

El passat dijous 12 de febrer, la Mina va celebrar la Rua de Carnestoltes, amb la participació dels nenes i nenes del barri, les entitats infantils i juvenils i el grup Festimbal Batukada que va animar l'ambient d'aquesta diada on podem deixar volar la imaginació i la creativitat.

banner_carnestoltes_2015.jpg

Cal fer “foc nou” :: AVB 10/02/2015

Aquesta setmana, el programa de radio de la Plataforma tracta els següents temes: l'afectació social per la corrupció, la crisi de govern a l'Ajuntament de Sant Adrià, les declaracions del Sindic de Greuges entorn el conflicte de l'edifici Venus i la resposta de la Plataforma al Consorci del Barri.

banner_cartells.jpg

La Biblioteca Font de la Mina publica el llibre del seu 5è aniversari

El passat 2014 la Biblioteca Font de la Mina va celebrar el seu 5è aniversari. Aquest 2015 ens ha portat un llibre commemoratiu d'aquesta celebració, on els amics i amigues de la Biblioteca ens expliquen en primera persona el què ha suposat per la seva vida l'obertura d'aquest espai de difusió cultural i cohesió social al barri.

banner_biblioteca_llibre_5_anys.png

Narinant, un espectacle de dansa contemporània on tothom pot ballar-hi

L'espectacle "Narinant" és el resultat dels assajos del projecte "Barris en dansa" que s'han realitzat des del passat mes de setembre. Veïns i veïnes de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, sense cap experiència prèvia en aquest tipus d'actuacions, han pogut experimentar el què suposa expressar-se a través de la dansa.

banner_barris_en_dansa_narinant.jpg
Contingut sindicat