Com fer no-ficció al barri? :: Desmuntant a Kent Brockman amb Enric Borras

Avui parlem amb Enric Borràs i Abelló, un altre col·laborador en aquesta sèrie d'articles, que pretenen parlar de periodisme compromès, crític i proper.

banner_kentbrockman1.jpg

Com fer no-ficció al barri? :: Desmuntant a Kent Brockman amb Jordi Ribalaygue

Avui parlem amb Jordi Ribalaygueun altre col·laborador en aquesta sèrie d'articles, que pretenen parlar de periodisme compromès, crític i proper.

banner_kentbrockman1.jpg

Com fer no-ficció al barri? :: Desmuntant a Kent Brockman amb Javier Torres

El nostre primer col·laborador en aquesta sèrie d'articles, que pretén parlar de periodisme compromès, crític i proper és Javier Torres.

banner_kentbrockman1.jpg

Desmuntant a Kent Brockman :: Com fer no-ficció al barri?

Aquesta última setmana de juliol hem pensat a fer una travessa entorn el periodisme, les seves propostes i el barri. A aquesta sèrie l'hem anomenat Desmuntant a Kent Brockman: Com fer no-ficció al barri?

banner_kentbrockman1.jpg

XXV Setmana Cultural :: La Comunitat de la Mina

Durant aquesta XXVa Setmana Cultural s'han fet diferents activitats que han enfortit el teixit associatiu i veïnal del barri. Anem fent passes per construir una comunitat unida, participativa i implicada. En resum un barri de tots/es, on des del respecte puguem fomentar una bona convivència. L'últim article l'hem titular doncs, La Comunitat de la Mina, per recollir tots els esfroços que s'han fet en aquesta línia. 

banner_cartell_setmanacultural2016.png

Cartografia Sensible :: Records, malsons i Brossa

El dissabte, 9 de juliol, vam realitzar una nova deriva pel barri. En aquest cas ens acompanyaba la gent de CohabitarEntre i la seva proposta "En transició-ciutat" i l'excusa (si ens fa falta alguna per trepitjar carrer) va ser l'obra de Joan Brossa i la seva invitació a xiular o aplaudir als monuments de la nostra ciutat.

banner_CS_recordsmalsonsBrossa.jpg

XXVª Setmana Cultural :: La Salut a la Mina

Durant aquesta XXVª Setmana Cultural s’han diferents activitats que, directa o indirectament, estan relacionades amb millorar la salut dels veïns i les veïnes, un aspecte molt important que tal treballar més enllà de les consultes mèdiques.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

XXVª Setmana Cultural :: L'Art a la Mina

Durant aquesta XXVª Setmana Cultural s'han diferents activitats relacionades amb la música, la dansa i l'expressió plàstica, tres disciplines artístiques que han fet possible la reivindicació i la festa als nostres carrers.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

XXVª Setmana Cultural de La Mina

Del 27 de maig al 7 de juny, el barri va celebrar la seva XXV Setmana Cultural. Una festa on veïns/es, entitats i serveis del barri organitzen diferents activitats i actes, per fer ressò de la riquesa cultural que té aquest, és un espai ideal per a la festa, però sobretot és un espai de  reivindicació col·lectiva.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

El futur de les tres Xemeneies

Des de fa ja molt de temps, el debat sobre el futur de les Tres Xemeneies de Sant Adrià, és molt present entre tots els ciutadans de la ciutat.

banner_tresxemeneies_endesa.jpg
Contingut sindicat