#ImaginaPAZ :: Un vídeo per la pau fet al barri

Hi ha moltes maneres d'aprendre. Fent protagonistes als infants i gaudint de l’aprenentatge fa que sigui més fàcil per ells interioritzar alguns continguts que després poden fer-los servir en el seu dia a dia. Aquest és un dels propòsits del projecte que l’Associació Casal Infantil La Mina ofereix als infants de 3 a 12 anys fa més de 30 anys al barri.

banner_imaginapaz.jpg

Enrocament de posicions entre veïnat i Consorci sobre el reallotjament de Venus

L'estat actual del Pla de Transformació del Barri, i en especial el reallotjament del veïnat de l'edifici Venus, segueix generant polèmica entre el Consorci de la Mina i la Plataforma d'Entitats i l'Associació de Veïns. El conflicte apareix freqüentment en els mitjans de comunicació d'àmbit nacional. Recentment n'han parlat el Telenotícies de Televisió de Catalunya i El Periódico de Catalunya.

banner_venus_segueix_debat_veinat_consorci_febrer_2015.jpg

Diàlegs sense fronteres al Sant Adrià del segle XXI

Un homenatge a la diversitat i riquesa cultural del veïnat de Sant Adrià. Històries de vida de veïns i veïnes que conviuen en l'amor, la solidaritat, l'art i l'esport. Històries que fan de la diferència una virtut i de la diversitat una oportunitat.

banner_dialegs_sense_fronteres_sota_autopista.jpg

Imaginació i alegria a la Rua de Carnestoltes

El passat dijous 12 de febrer, la Mina va celebrar la Rua de Carnestoltes, amb la participació dels nenes i nenes del barri, les entitats infantils i juvenils i el grup Festimbal Batukada que va animar l'ambient d'aquesta diada on podem deixar volar la imaginació i la creativitat.

banner_carnestoltes_2015.jpg

Cal fer “foc nou” :: AVB 10/02/2015

Aquesta setmana, el programa de radio de la Plataforma tracta els següents temes: l'afectació social per la corrupció, la crisi de govern a l'Ajuntament de Sant Adrià, les declaracions del Sindic de Greuges entorn el conflicte de l'edifici Venus i la resposta de la Plataforma al Consorci del Barri.

banner_cartells.jpg

La Biblioteca Font de la Mina publica el llibre del seu 5è aniversari

El passat 2014 la Biblioteca Font de la Mina va celebrar el seu 5è aniversari. Aquest 2015 ens ha portat un llibre commemoratiu d'aquesta celebració, on els amics i amigues de la Biblioteca ens expliquen en primera persona el què ha suposat per la seva vida l'obertura d'aquest espai de difusió cultural i cohesió social al barri.

banner_biblioteca_llibre_5_anys.png

Narinant, un espectacle de dansa contemporània on tothom pot ballar-hi

L'espectacle "Narinant" és el resultat dels assajos del projecte "Barris en dansa" que s'han realitzat des del passat mes de setembre. Veïns i veïnes de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, sense cap experiència prèvia en aquest tipus d'actuacions, han pogut experimentar el què suposa expressar-se a través de la dansa.

banner_barris_en_dansa_narinant.jpg

Campanyes pre-electorals i presentació de Guanyem Sant Adrià :: AVB 27/01/20145

Aquesta setmana, la Plataforma d'Entitats i Veïns/es comenta al programa de radio Así van los Barrios de Sant Adrià la proposta informativa de l'Ajuntament dins del que es podria considerar l'inici de la pre-campanya electoral i es fa la presentació de Guanyem Sant Adrià.

banner_local_tapiat.jpg

Els mitjans es fan ressò de l'informe del Síndic que dóna la raó al veïnat de Venus

A principis de gener, l'Associació de Veïns/es del barri donava a conèixer la resolució del Síndic de Greuges sobre la situació actual de l'edifici Venus. Des de llavors, molts mitjans de comunicació comarcals i nacionals se n'han fet ressò, contribuint a recordar que segueix sent el gran tema pendent del Pla de Transformació del Barri engegat ja fa més d'una dècada.

banner_informe sindic greuges repercussió mitjans.jpg

Je Suis Charlie

L'atac terrorista contra la publicació satírica francesa Charlie Hebdo ens va fer reflexionar sobre alguns aspectes de la nostra tasca diària, el nostre projecte i el nostre paper com agents de dinamització comunitària i de comunicació.

Es per això que vam demanar als nostres col·laboradors que ens fessin alguns articles relacionant aquest macabre atemptat amb el nostre dia a dia.

A desdelamina.net volem que aquests articles serveixin a mode d'homenatge a les víctimes d'aquest atemptat i també a les víctimes de la intolerància i del fanatisme arreu del món.

banner_charlie_hebdo_recull_vinyetes.png
Contingut sindicat