Mapa Sensible :: Casal Infantil La Mina

Nuevo hito en nuestro relato sensible de las entidades y servicios que nos acompañen en nuestra travesía por el barrio. Valle nos acerca esta vez al Casal Infantil

Banner_MS_CasalInfantil.png

Anima La Mina núm 166

Recuperem l'agenda del barri que aquesta vegada ens proposa diferents accions de benvinguda a la primavera, la celebració del 25é aniversari de la Llar d'infants Garbí, i les activitats de lectura en grup de la biblioteca

anima_la_mina.jpg

Mapa Sensible :: Proyecto Educativo del barrio de La Mina

Porque los mapas sólo tienen una pequeña leyenda a un lado y necesitamos más hitos que nos sirvan de guía, hemos decidido hacer un relato de las entidades y servicios del barrio que nos acompañen en nuestra travesía. Valle realiza este mapa sensible donde poder encontrar los puntos cardinales.
En este caso nos detenemos en el Proyecto Educativo del barrio de la Mina (PESAB)

Banner_MS_PESAB.png

Vecinos de Venus irrumpen en el pleno municipal

"Donde están nuestras alegaciones", "402 Viviendas nuevas vacías", "Exigimos que se cumpla el PT BM", “El Ayuntamiento y el Consorcio solo hacen realojos para los ricos”, “¿Qué nuevo negocio pensáis hacer con nuestras viviendas?”

Con estos lemas en pancartas y sobre camisetas verdes, vecinas y vecinos de La Mina, irrumpieron en el pleno municipal para exigir la resolución del proceso de realojos de las viviendas afectadas por el Plan de Transformación del barrio.

Banner_PleVenus.png

SIGNATURA CONVIDADA :: La Magnòlia i el Nesprer

Nova col·laboració d'en Agustí Clua a desdelamina.net; aquesta vegada l'Agustí ens fa un fàbula sobre els arbres d'un dels solars abandonats del barri

Banner_SignaturaConvidada_CanCo .png

Ple monogràfic sobre la pobresa al Parlament :: Una altra oportunitat perduda?

Serà per que sobre la qüestió de la pobresa no es tenen respostes des de les polítiques actuals que les entitats socials finalment no va tenir veu en el Ple que sobre aquest tema es va celebrar al parlament ara fa uns dies.

Banner_PlePobresa.jpg

Mapa Sensible :: Club de Feina - Movid'a

Porque los mapas sólo tienen una pequeña leyenda a un lado y necesitamos más hitos que nos sirvan de guía, hemos decidido hacer un relato de las entidades y servicios del barrio que nos acompañen en nuestra travesía. Valle realiza este mapa sensible donde poder encontrar los puntos cardinales.

En este caso nos detenemos en el Club de Feina gestionado por Movid'a.

banner_movida.JPG

Así va el barrio :: 18/03/2014

Aquesta setmana, el programa de la Plataforma presenta les primeres idees per la Setmana Cultural del barri i de com avancem cap a una societat més injusta i amb grans mancances en la seva salut democràtica.

banner_setmana_cultural2013.jpg

Innovació a l'escola :: El projecte MAGNET a l'Eduard Marquina

L’escola Eduard Marquina, amb molts alumnes del nostre barri, participa en aquest projecte d’innovació educativa junt a l’Institut de Ciències del Mar (CSIC).

Banner_MAGNET.png

desdelamina.net participa en la preparació del 1er Congrés del GER

Després de 40 anys d’intensa activitat social i cultural, l’entitat GER (Grup Esplai Ribes) de Sant Pere de Ribes es proposa una reflexió en profunditat per encarar el seu futur. Aquest procés els portarà a celebrar el 29 d’abril el I Congrés del GER, que s’està preparant partir d’uns debats previs en els que desdelamina ha tingut el plaer de participar.

Banner_CongresGER.png
Contingut sindicat