Les Cartografies Sensibles, premi Ateneus al Foment de la Participació

El passat dilluns vam recollir el primer premi dins la categoria oberta a les entitats pel Foment de la Participació dels Premis Ateneus.

Aquests premis, que enguany arriben a la seva 25a edició, estan impulsats per la Federació d'Ateneus de Catalunya per donar visibilitat al moviment associatiu i reconeixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya.

banner_premis_Ateneu_guardo.jpg

La Mina Camina tanca un 2014 ple de cultura i salut

El divendres 19 de desembre se celebrarà l'Assemblea Anual de La Mina Camina, un projecte que aquest 2014 ens ha convidat a conèixer diferents punts de la comarca del Barcelonès, combinant cultura i hàbits saludables a través de l'exercici físic.

banner_La_Mina_Camina_Assemblea_2014.png

VI Fira de Nadal al barri de la Mina

El proper cap de setmana (19, 20 i 21 de desembre) se celebra la VI Fira de Nadal al barri de la Mina, al carrer Raimon de Penyafort, organitzada per l'Associació de Comerciants i on podrem trobar productes artesanals, decoració nadalenca i moltes actuacions culturals i artístiques.

banner_fira_nadal_2014.jpg

Decoració nadalenca d'escales

Un grup de veïns del barri amb el recolzament del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes del barri s'han animat a organitzar aquest any un concurs de decoració nadalenca d'escales.

banner_decoracio_escales2014.jpg

Así va el barrio :: 04/12/2014

Aquesta setmana, al programa de radio de la Plataforma, després de parlar sobre l'augment de desigualtats a Europa i de la negativa per part de les administracions locals d'acceptar els anàlisis fets per els veïns entorn al barri i el seu Pla de Transformació, la periodista Cinta Beltrán fa una entrevista a un grup de dones del barri sobre la seva realitat diària i la seva vida al barri.

banner_portes_tancades.JPG

Vídeo-retrat jove del barri

El naixement del barri de la Mina, la seva multiculturalitat, els efectes del Pla de Transformació o els seus reptes de futur. Són alguns dels temes sobre els que reflexionen dos joves del barri a través d'ún vídeo creat per ells mateixos.

banner_migrazoom_video.jpg

La Mina reivindica el dret dels infants a una vida saludable

El barri de la Mina va celebrar la setmana dels drets dels infants amb una Rua reivindicativa i la Festa al Parc del Besòs. Us oferim un recull de cròniques i fotografies dels actes.

banner_dretsInfants2014_festa.jpg

25N :: Dia internacional de la No violència contra les Dones i les Nenes

El 25 de novembre és el Dia Internacional de la No violència contra les Dones i les Nenes i malauradament encara hi ha massa motius per commemorar aquest dia, i seguir avançant en el llarg camí vers la igualtat entre homes i dones, entre nens i nenes.

banner_25N2014_61dones_assassinades.jpg

Así va el barrio :: 18/11/2014

Aquesta setmana, el programa de la Plataforma es centra a les reflexions fetes arran de l'incident als Serveis Socials del barri, les seves derivades i la manca d'educació cívica al barri.

banner_porta_antic_cole.jpg

La Plataforma d'Educació Social La Mina a la radio

Tots els projectes de PES La Mina han estat convidats al del nou espai de l'entrevista del dia a Radio la Mina. Així després d'una entrevista inicial on s'explica que es això de la PES i la nostra tasca en general, cada projecte va tenir la possibilitat de explicar el seu dia a dia i propostes més concretes.

Us convidem a fer-hi una oïda.

banner_PESLaMina.png
Contingut sindicat