Xancletes Liles per un estiu feminista i transformador

Tot començant la temporada d'estiu al desdelamina.net, hem preparat una sèrie d'articles entorn de com s’està treballant actualment la qüestió de gènere, el feminisme i les seves propostes entorn de la transformació social.

Aquests articles els plantegem com a part d'un procés d’aprenentatge en comú, així que hem provat de trobar persones, col·lectius, iniciatives i projectes que ens ajudin a millorar i reflexionar sobre la nostra tasca diària, cercant opinions i pensaments que ens ajudin a conformar la nostra.

Us presentem un primer article on hem recollit opinions de persones que treballen i reflexionen sobre alguns aspectes d'aquesta qüestió i durant les setmanes vinents, publicarem articles on diferents col·lectius i projectes ens presenten les seves propostes, experiències i accions.

banner_xancletes_liles.png

Comunicat públic de la Plataforma d’Entitats al nou consistori de Sant Adrià i al Consorci del Barri

Des de la Plataforma d'Entitats, Veïns i Veïnes de la Mina es fa arribar un comunicat sobre la convivència i la seguretat al barri, on posen de manifest una sèrie de situacions que s'estan donant repetidament i demanem mesures i resposta per part de l'Ajuntament de Sant Adrià i el Consorci del barri de la Mina.
banner_comunicat_plataforma.jpg

Cartografia Sensible :: La Mina, una llarga mutació

La Cartografia Sensible "La Mina, una llarga mutació" va posar punt i final a la 24a Setmana Cultural del barri, centrada en els efectes (i els no-efectes) dels 15 anys de Pla de Transformació. Aquesta passejada col·lectiva pels carrers del barri ens va permetre elaborar un mapa col·lectiu, creatiu i sensible del nostre entorn més proper.

banner_cartografia_llarga_mutacio_juny_2015.jpg

Espai L :: Treball Comunitari

El passat divendres, 4 de juliol, vam realitzar dins de la XXIV Setmana Cultural el nostre espai de participació entorn el treball comunitari.

Així que a la Rambla del barri, sota l'ombra de unes carpes, la infraestructura de la MOTA, un grapat de mapes i moltes ganes de xerrar, preguntar i dir la nostra vam plantejar un espai obert de treball informal amb tothom que s'apropes.

banner_espaiL_treballcomunitari.jpg

Recull fotogràfic de la XXIV Setmana Cultural

Sota el lema "Cap a on caminem", la Setmana Cultural del barri s'ha centrat en el 15è aniversari de l'inici del Pla de Transformació del barri, l'analisi de la transformació urbanística que ha suposat, i de la persistència de certs problemes socials als quals el Pla no ha sabut donar resposta.

Us convidem a fer un passeig pels reculls fotogràfics de les activitats més destacades.

banner_setmana_cultural_2015.jpg

Comença la 24a Setmana Cultural de la Mina, centrada en els 15 anys del Pla de Transformació

La 24a Setmana Cultural del barri de la Mina ens convida a participar a un munt d'activitats de debat i de reflexió per fer una valoració global del què suposa el 15è aniversari de l'inici del Pla de Transformació del barri, així com de les perspectives de futur que s'obren davant nostre.

banner_setmana_cultural_2015.jpg

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Resultats i anàlisis

Les eleccions municipals del passat 24 de maig a Sant Adrià han deixat un escenari molt fragmentat, amb la presència de 8 partits i on caldrà buscar acords a vàries bandes per formar govern i gestionar la ciutat. Quatre noves forces polítiques han entrat al consistori, i les que ja hi havia han perdut vots en més o menys mesura. Els aires de canvis de la "nova política" sembla que també han arribat a Sant Adrià.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Entrevistes i debat electoral a La Punta de l'Iceberg

El programa de política local de Radio la Mina, la Punta del Iceberg ha realitzat entrevistes amb els caps de llistes que es presenten a les properes eleccions i es poden escoltar gràcies al seu servei de podcast.

El programa també va realitzar, ahir dijous 21 de maig, un debat entre les nous candidatures que es presenten a les eleccions.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: MES respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades pel Moviment d'Esquerres.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Ciutadans respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades per Ciutadans.

banner_eleccions_sab2015.png
Contingut sindicat