XXV Setmana Cultural :: 25 anys de festa i reivindicació

in

Cap al final del mes maig i durant 25 anys, les entitats i serveis del barri s'han organitzat per omplir el barri de propostes culturals, obertes i compartides a partir de les seves activitats diàries.

La Setmana Cultural del barri de La Mina ha estat l'invitació per gaudir tots plegats de la nostra realitat, conèixer els nostres projectes, compartir les nostres il·lusions i veure com podem lluitar plegat contra els reptes que es dibuixen a l'horitzó.

Aquest any, celebrem els 25 anys de la Setmana Cultural recordant que son dies de festa i reivindicació.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

De sota, cavall i rei :: El darrer cercle

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de la droga.

Als anteriors articles vam parlar "del mercat" i dels consumidors. En aquest article parlarem dels professionals que hi tracten el tema i de les seves respostes davant la qüestió de les drogues al barri.

banner_desotacavallirei_eldarrercercle.jpg

Programació Polidor :: Maig

Aquest mes de maig, el Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor ofereix un gran ventall d'activitats.

banner_polidor.jpg

La biblioteca i la seva comunitat al Zagreb

Aquest passat mes de març la Biblioteca Font de la Mina va fer-se present a la ciutat croata de Zagreb.

banner_biblioteca zagreb.jpg

Primera cursa de Centres Oberts de Sant Adrià

El proper divendres 13 de Maig a les 18h es celebrarà la 1a Cursa de Centres Oberts de Sant Adrià de Besòs.

banner_cursa centres oberts.jpg

Primera Cursa Popular de La Mina

En el marc de la XXV Setmana Cultura de la Mina, el pròxim 28 de maig de 2016, s'organitza la primera edició de la Cursa Popular de La Mina.

banner_cursa.jpg

De sota, cavall i rei :: Una carrera de fons

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de la droga. A l'anterior article parlàvem "del mercat" i de les seves xarxes, avui parlem d'una peça clau en aquest engranatge, els consumidors.

banner_de_sota_cavall_rei_cavall.JPG

De sota, cavall i rei :: La Mina i el mercat de les drogues

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de la droga.

En aquest primer article de la serie De sota, cavall i rei analitzem com es aquest mercat i com ha estat la seva evolució històrica.

banner_desotacavallirei_elmercat.jpg

SIGNATURA CONVIDADA :: Quin sentit té no llençar la brossa directament al descampat?

Així comença l'article que en Isma Monfort ens ha regalat. L'Isma és un fotògraf documentalista que un dia (després d'escoltar una de les nostres presentacions) ens va demanar poder acompanyar-nos durant unes setmanes per fer un reportatge fotogràfic.

L'"anècdota" és que l'Isma no volia retratar al barri i la seva gent directament sinó al projecte del desdelamina.net mateix, el nostre treball del dia a dia i de com entomen la nostra tasca.

Al final, ens ha redactat un petit article entorn de nosaltres i ens ha fet unes fotos maquíssimes.

banner_isma_ddlm2016_barri.jpg

De sota, cavall i rei :: La Mina i les drogues

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de la droga.

És un tema complex, però sobretot molt delicat, que sovint des dels mitjans de comunicació s’ha tractat d’una forma morbosa i banal.

banner_desotacavallirei.JPG
Contingut sindicat