Sant Jordi 2015

Un anys més torna el dia de Sant Jordi i el barri s'omple d'activitats per celebrar aquesta diada i el dia internacional del llibre.

banner_SJ2015.png

8 to Grastornaj – Maskarthemutno Dives e Rromenqo

El 8 d’abril se celebra el Dia Internacional del Poble Gitano (en caló, Maskarthemutno Dives e Rromenqo). Aquesta data és un reconeixement a la història, la llengua i la cultura del poble gitano. A Sant Adrià de Besòs i Barcelona, una variada agenda d’actes ens recorda aquesta efemèride.

banner_dia_poble_gitano_8_abril.png

Segueix el debat sobre el futur del litoral de Sant Adrià

Des de fa mesos veiem com les quasi 30 hectàrees de terreny compreses entre el Port de Badalona i la desembocadura de Riu Besòs són objecte de debat públic i especulacions. Estem parlant de la zona urbanitzable més gran del litoral metropolità, un espai molt atractiu i on comença a posar-se en dubte el seu futur ús públic.

banner_tres_xemeneies_jornades_debat.jpg

Identitats i Miralls 2015

Un any més desdelamina.net conjuntament amb els professors de Comunicació i Documentació del Treball Social del Grau de Treball Social de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona realitzarem aquesta experiencia d’aprenentatge i servei integrada a l’assignatura.

banner_identitas_miralls15.jpg

El 8 de març és lila

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora per tal de recordar la vigència de la lluita feminista en el llarg i inacabat camí cap a la igualtat plena entre dones i homes en el món del treball i en la societat en general.

banner_8_marc_2015.png

#ImaginaPAZ :: Un vídeo per la pau fet al barri

Hi ha moltes maneres d'aprendre. Fent protagonistes als infants i gaudint de l’aprenentatge fa que sigui més fàcil per ells interioritzar alguns continguts que després poden fer-los servir en el seu dia a dia. Aquest és un dels propòsits del projecte que l’Associació Casal Infantil La Mina ofereix als infants de 3 a 12 anys fa més de 30 anys al barri.

banner_imaginapaz.jpg

Enrocament de posicions entre veïnat i Consorci sobre el reallotjament de Venus

L'estat actual del Pla de Transformació del Barri, i en especial el reallotjament del veïnat de l'edifici Venus, segueix generant polèmica entre el Consorci de la Mina i la Plataforma d'Entitats i l'Associació de Veïns. El conflicte apareix freqüentment en els mitjans de comunicació d'àmbit nacional. Recentment n'han parlat el Telenotícies de Televisió de Catalunya i El Periódico de Catalunya.

banner_venus_segueix_debat_veinat_consorci_febrer_2015.jpg

Diàlegs sense fronteres al Sant Adrià del segle XXI

Un homenatge a la diversitat i riquesa cultural del veïnat de Sant Adrià. Històries de vida de veïns i veïnes que conviuen en l'amor, la solidaritat, l'art i l'esport. Històries que fan de la diferència una virtut i de la diversitat una oportunitat.

banner_dialegs_sense_fronteres_sota_autopista.jpg

Imaginació i alegria a la Rua de Carnestoltes

El passat dijous 12 de febrer, la Mina va celebrar la Rua de Carnestoltes, amb la participació dels nenes i nenes del barri, les entitats infantils i juvenils i el grup Festimbal Batukada que va animar l'ambient d'aquesta diada on podem deixar volar la imaginació i la creativitat.

banner_carnestoltes_2015.jpg

Cal fer “foc nou” :: AVB 10/02/2015

Aquesta setmana, el programa de radio de la Plataforma tracta els següents temes: l'afectació social per la corrupció, la crisi de govern a l'Ajuntament de Sant Adrià, les declaracions del Sindic de Greuges entorn el conflicte de l'edifici Venus i la resposta de la Plataforma al Consorci del Barri.

banner_cartells.jpg
Contingut sindicat