La MOTA a Olot

Fa unes setmanes i de la mà de la Xarxa Punt TIC vam participar a les jornades Codifica't que es van realitzar a Olot.

Així el Consell Comarcal de la Garrotxa ens va acollir per presentar la nostra andròmina tecnològica i les seves motxilles educatives.

banner_lamota_olot.JPG

Notes de la Cartografia Sensible Anotada

El passat dissabte 18 d'octubre vam realitzar un bon passeig amb molt bona companyia per ajudar-nos a fer un reconeixement de passat, present i futur del nostre barri.

Aixi va anar la nostra Cartografia Sensible Anotada que ens va servir per a conèixer, reconèixer i aprendre plegats.

banner_cartografia_anotada_resum.JPG

Manifest sobre la situació real del barri i el Consorci

La Plataforma d'Entitats, Veïns i Veïnes del barri de la Mina publica un manifest sobre la situació del barri i el Consorci de la Mina a octubre del 2014.

En aquest manifest (i el document annex amb la justificació) una lectura crítica del procés i els resultats del Pla de Transformació del barri, alhora que fem una demanda clara a l'Ajuntament de Sant Adrià i el Consorci del barri de La Mina.

banner_solar_antiga_escola.jpg

Así va el barrio :: 14/10/2014

A questa setmana, la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri aprofita el seu programa de radio per fer una reflexió a l'importancia de l'educació a partir dels recents premis Nobels de la pau a Malala Yousafzai i Kailash Satyarthi.

banner_malala_sketch.png

ddlm10imés :: Cartografia Sensible Anotada

Perquè els mapes només tenen una petita llegenda a un costat i necessitem més fites que ens serveixin de guia, hem decidit fer un nou recorregut per el barri per a seguir dotant de contingut la nostra travessa. El proper dissabte 18 d'octubre, ens proposem fer una nova cartografia que ens ajudi a fer un reconeixement de passat, present i futur del nostre barri, acompanyats de gent que ha contribuït a fer La Mina d'avui.

Banner_CartografiaSensibleAnotada.png

Festa Major de la Mina :: Ens hi hem sumat

El darrer cap de setmana de setembre, el barri de la Mina vam tornar a viure la nostra Festa Major, aquest any sota el lema "Construïm un barri pels infants".

La lectura del pregó va donar el tret de sortida a una Festa Major on vam poder gaudir d'activitats per grans i petits.

banner_festa_major_mina_1.jpg

Els afectats pels reallotjaments protesten davant la Generalitat

L'anunci del Consorci del Barri de La Mina de desafectar l'edifici Venus per a rehabilitar-lo enlloc de demolir-lo com estava previst al PERM, provoca la protesta de veïns i veïnes afectats.

Banner_RehabilitzacióVenus.png

Festa major de la Mina :: "Construïm un barri pels infants"

Les dies 26, 27 i 28 de setembre al barri estem de Festa Major. Aquest any, el lema de la festa és "Construïm un barri pels infants".
 
La Plataforma d'Entitats, Veïns i Veïnes de la Mina ens convida a la Festa Major de la Mina, la nostra festa gran.
 
banner_festa_major2014_LaMina.png

FESTA MAJOR 2014

Un any més, al començar setembre, Sant Adrià celebra la seva festa major. I un any més, la ciutat es torna a omplir d'activitats, vida i diversió.

Us convidem a gaudir de tots els actes de la festa major.

banner_festa_major2014.png

Andreu P., l'irresistible protagonista del nostre conte d'estiu

Una manera dolça i perfumada de retornar a la nostra activitat quotidiana pot ser recuperant la lectura de "L'irresistible Andreu. P", el conte d'estiu quel'Albert Plans ens ha escrit per al desdelamina.

Si us l'heu perdut sencer (deixar-se un capítol és dificil per que la història enganxa) aqui el republiquem complert de nou per a que ens serveixi d'estímul per a reemprendre amb la força de sempre la quotidiniatat transformadora que plegats fem. Que tingueu una bona entrada de curs.

banner_humo_perfume.jpg
Contingut sindicat