Comença la 24a Setmana Cultural de la Mina, centrada en els 15 anys del Pla de Transformació

La 24a Setmana Cultural del barri de la Mina ens convida a participar a un munt d'activitats de debat i de reflexió per fer una valoració global del què suposa el 15è aniversari de l'inici del Pla de Transformació del barri, així com de les perspectives de futur que s'obren davant nostre.

banner_setmana_cultural_2015.jpg

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Resultats i anàlisis

Les eleccions municipals del passat 24 de maig a Sant Adrià han deixat un escenari molt fragmentat, amb la presència de 8 partits i on caldrà buscar acords a vàries bandes per formar govern i gestionar la ciutat. Quatre noves forces polítiques han entrat al consistori, i les que ja hi havia han perdut vots en més o menys mesura. Els aires de canvis de la "nova política" sembla que també han arribat a Sant Adrià.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Entrevistes i debat electoral a La Punta de l'Iceberg

El programa de política local de Radio la Mina, la Punta del Iceberg ha realitzat entrevistes amb els caps de llistes que es presenten a les properes eleccions i es poden escoltar gràcies al seu servei de podcast.

El programa també va realitzar, ahir dijous 21 de maig, un debat entre les nous candidatures que es presenten a les eleccions.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: MES respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades pel Moviment d'Esquerres.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Ciutadans respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades per Ciutadans.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Sant Adrià En Comú respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades per Sant Adrià En Comú.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Compromesos amb la infància

Coincidint amb l’inici de les campanyes electorals, visible també als carrers de La Mina amb cartells, pancartes i punts d’informació, l’Associació Casal Infantil La Mina, entitat sense ànim de lucre que treballa des del 1978 al barri per la promoció de la infància a través de l'acció amb els infants, les seves famílies i la comunitat, vol garantir l’accés i facilitar la informació sobre els compromisos i propostes en relació a la infància.

És per això que hem demanat a les diferents formacions polítiques que es presenten a les Eleccions Municipals 2015 a Sant Adrià de Besòs quines son les seves prioritats per la infància.

banner_compromesos.jpg

Eleccions Municipals SAB 2015 :: Esquerra respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades per Esquerra Republicana de Catalunya.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: El PSC respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades pel PSC.

banner_eleccions_sab2015.png

Eleccions Municipals SAB 2015 :: ICV-EUiA respon el qüestionari

desdelamina.net ha fet arribar una sèrie de fotografies a totes les candidatures polítiques que es presenten a les eleccions municipals, per tal de copsar la seva visió sobre aquells temes que afecten més directament el barri de la Mina. Us oferim les respostes donades per la coalició ICV-EUiA.

banner_eleccions_sab2015.png
Contingut sindicat