30 anys de ràdio des de La Mina

El proper mes d'octubre, l'associació de Serveis Juvenils la Mina celebrarà els 30 anys en antena de Ràdio La Mina, la única emisora de ràdio de Sant Adrià.

Banner_RadioLaMina_ComunicatPremsa.png

"Escales al carrer" i a la xarxa

El Projecte de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes, Assessorament i Mediació inicia accions a la xarxa i al carrer per a trobar-se amb el veïns i veïnes del barri.

Banner_LaMinaComunitaria.png

Passeig d'estiu :: Pistas de cemento

Aquest estiu la xarxa ens porta a passejar i ens acompanyen a fer aquest passejos connectors de la xarxa, gent amb qui ens hem anat trobant en el nostre camí i que connecten amb el barri i amb desdelamina a través de la xarxa.

Sortim doncs a fer caminades estiuenques per a descobrir llocs i espais des de la mirada sensible i íntima de la gent que ens escriu aquests breus quaderns de passeig, una guia de viatge en miniatura.

Aquesta vegada ens fa de guía per La Mina l'Àlex Gil

Banner_desdelestiu_2014_2.png

24è Festival de Cante Flamenco de La Mina.

El passat dissabte 5 de juliol va tenir lloc al Parc del Besòs, a les 22 hores, la vint-i-quatrena edició del Festival de Cante Flamenco de La Mina, organitzat pel Centro Cultural Gitano de La Mina.

Banner_FestivalFlamenco_2014.png

Aniversari ddlm 10 i més :: el regalo de Floser

Floser, artista, veí i antic colaborador d'aquesta pàgina, retorna al desdelamina per a fer-nos el seu regal d'aniversari. Gràcies Sergio!

Banner_ddlm10i+_Floser.png

Festa ddlm 10 i més :: Haciendo barrio, tejiendo La Mina

Fiesta, música y vermut en la calle para celebrar el aniversario de desdelamina mientras llenamos los vacios del barrio con el color de la Guerrilla de Ganchillo. Una celebración colectiva en un espacio común.

Banner_ddlm10i+_VermutTrapillo2.jpg

Passejos d'estiu:: Anant cap a l’Escola Bressol

Aquest estiu la xarxa ens porta a passejar. Ens acompanyen a fer aquest passejos connectors de la xarxa, gent amb qui ens hem anat trobant en el nostre camí i que connecten amb el barri i amb desdelamina.

Sortim doncs a fer caminades estiuenques per a descobrir llocs i espais des de la mirada sensible i íntima de la gent que ens escriu aquests breus quaderns de passeig, una guia de viatjes sentimentals en miniatura.

Aquesta vegada ens fa de guía per el Besòs en Lluis Mauri.

Banner_desdelestiu_2014.png

Proposada la rehabilitació de l'edifici Venus

La Generalitat de Catalunya ha fet pública una nota de premsa on anuncia la proposta del Consorci del barri per iniciar els tràmits per desafectar l’edifici Venus del Pla Especial de Reordenació i Millora del barri de la Mina (PERM) i procedir a l’encàrrec i la redacció de projectes d'obres de rehabilitació d’aquest edifici.

A partir d'aquesta proposta s'obre un procés negociador amb la voluntat de tancar un acord abans de finalitzar aquest estiu. 

Banner_RehabilitzacióVenus.png

5è Aniversari :: "La biblioteca del barri i pel barri"

Ja fa cinc anys que la biblioteca Font de La Mina va obrir les seves portes; cinc anys en que el barri s'ha anat apropiant d'aquest espai, amb un creixement constant del nombre de carnets expedits que continúa consolidant-la com un equipament indispensable al barri.

Banner_5AniversariBiblioteca.png

Festa 10 i més :: Vermut de Trapillo per celebrar els 10 anys de desdelamina.net

El dissabte 28 de juny, de 10:00 a 13:00, celebrem els 10 anys i més del projecte desdelamina.net.

Vine al Trapillo Vermut a celebrar-ho amb nosaltres

Banner_Festa_ddlm10+.png
Contingut sindicat