Así va el barrio :: 18/11/2014

Aquesta setmana, el programa de la Plataforma es centra a les reflexions fetes arran de l'incident als Serveis Socials del barri, les seves derivades i la manca d'educació cívica al barri.

banner_porta_antic_cole.jpg

La Plataforma d'Educació Social La Mina a la radio

Tots els projectes de PES La Mina han estat convidats al del nou espai de l'entrevista del dia a Radio la Mina. Així després d'una entrevista inicial on s'explica que es això de la PES i la nostra tasca en general, cada projecte va tenir la possibilitat de explicar el seu dia a dia i propostes més concretes.

Us convidem a fer-hi una oïda.

banner_PESLaMina.png

El dret dels infants a una vida saludable

El barri celebra, un any més, la Setmana dels Drets dels Infants, aquest 2014 centrada en el "Dret a una vida saludable". Les activitats més destacades són la rua pels carrers del barri i la festa final al Parc del Besòs.

banner_Drets Infants_Festa.jpg

La Mina y el derecho a decidir :: Resultados 9N

El pasado 9 de noviembre, más de 2.300.000 catalanes votaron en el proceso participativo sobre el futuro de Cataluña organizado por la Generalitat, desobedeciendo así el veto del gobierno español. En Sant Adrià también hubo colegios electorales, urnas y más de 6.000 votos con la opinión de sus vecinos.

banner_9N_Resultats Sant Adrià.png

Les Cartografies Sensibles al Seminari Belearning

Opening, sharing, transferring and transforming into participatory learning. Així es defineix la metodologia Belearning, un entorn per al coneixement expandit.
 
I sembla que això fem a desdelamina.net. I ens conviden a explicar-ho
Banner_BelearningSeminar.png

Crònica del club de lectura de la Biblioteca Font de La Mina amb Javier Perez Andujar

El passat 3 de novembre a les 18 hores, a la biblioteca del barri i dins de l’activitat del club de lectura mensual per adults, que té lloc el primer dilluns de cada mes; va venir convidat l’escriptor, de Sant Adrià de Besòs, Javier Pérez Andújar.

banner_club_lectura.jpg

La Mina y el derecho a decidir

La construcción de un país nuevo, limpio y desde la base. La regeneración democrática también en La Mina para acabar con el clientelismo. Estas fueron algunas de las ideas más repetidas en la charla-debate que la organización Súmate organizó este jueves en el barrio.

banner_acto_sumate_casalcivic.jpg

Así va el barrio :: 04/11/2014

El programa d'aquesta setmana es centra a la reunió del passat 30 d'octubre amb l'Ajuntament de Sant Adrià, el Consorci del barri, l'Associació de Veïns/es, els afectats pels reallotjaments de l'edifici Venus i la Plataforma.

banner_entrada_venus1.jpg

desdelamina exprés #24

Us deixem amb el recull d'articles publicats durant els mesos de setembre i octubre a la web.

banner_cabecera_ddlm_expres.jpg

La MOTA a Olot

Fa unes setmanes i de la mà de la Xarxa Punt TIC vam participar a les jornades Codifica't que es van realitzar a Olot.

Així el Consell Comarcal de la Garrotxa ens va acollir per presentar la nostra andròmina tecnològica i les seves motxilles educatives.

banner_lamota_olot.JPG
Contingut sindicat