XXVª Setmana Cultural de La Mina

Del 27 de maig al 7 de juny, el barri va celebrar la seva XXV Setmana Cultural. Una festa on veïns/es, entitats i serveis del barri organitzen diferents activitats i actes, per fer ressò de la riquesa cultural que té aquest, és un espai ideal per a la festa, però sobretot és un espai de  reivindicació col·lectiva.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

El futur de les tres Xemeneies

Des de fa ja molt de temps, el debat sobre el futur de les Tres Xemeneies de Sant Adrià, és molt present entre tots els ciutadans de la ciutat.

banner_tresxemeneies_endesa.jpg

26è CONCURS/FESTIVAL DE CANTE FLAMENCO LA MINA

El Centro Cultural Gitano de La Mina té el plaer de convidar-nos al 26è CONCURS/FESTIVAL DE CANTE FLAMENCO del barri que tindrà lloc al Parc del Besòs, el dissabte 2 de juliol.

banner_26festivalcanteflamenco_2016.png

De sota, cavall i rei :: L'impacte social de les drogues al barri

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de drogues.

L'article que publiquem avui, és l'últim de la sèrie que em anomenat de sota, cavall i rei.

banner_desotacavallirei_impacte social.jpg

Acció I love La Mina

Emmarcat a la XXV Setmana Cultural del barri, desdelamina va voler aprofitar la proposta I love La Mina per fer una intervenció a uns dels solars del barri.

Així, acompanyats amb l'Associació de Veïns i Veïnes del barri vam dibuixar un mural d'uns 8 m etres d'amplada per uns 12 de llargària, perque "els avions el vegin al passar".

banner_accio_ilovelamina.jpg

Viatge Solidari a Grècia

Antonio Velasco i José Luís Montero, molt vinculats al barri de La Mina, van viatjar el passat mes d'abril com a voluntaris als camps de refugiats de El Pireos i Idomeni, a Grècia.

banner_refugiats.jpg

Fer Salut al CAP de la Mina

El CAP de la Mina va ser protagonista al telenotícies de TV3 per la seva vessant comunitària.

banner_caplamina_telenoticies.jpg

Maria Àngels Rosell, dona lluitadora i activista social

El dissabte 14 de maig, la Mª Àngels Rosell ens va deixar. Enrere queda la seva trajectoria com a dona lluitadora i activista social.

Encara amb el seu record tendre a les nostres vides volem fer un petit record a la seva figura i la seva tasca de més de 40 anys per la millora de la gent, sobretot les dones i els nens petits.

banner_mangelsrossell.jpg

XXV Setmana Cultural :: 25 anys de festa i reivindicació

in

Cap al final del mes maig i durant 25 anys, les entitats i serveis del barri s'han organitzat per omplir el barri de propostes culturals, obertes i compartides a partir de les seves activitats diàries.

La Setmana Cultural del barri de La Mina ha estat l'invitació per gaudir tots plegats de la nostra realitat, conèixer els nostres projectes, compartir les nostres il·lusions i veure com podem lluitar plegat contra els reptes que es dibuixen a l'horitzó.

Aquest any, celebrem els 25 anys de la Setmana Cultural recordant que son dies de festa i reivindicació.

banner_cartell_setmanacultural2016.png

De sota, cavall i rei :: El darrer cercle

La Mina és coneguda, com moltes zones perifèriques de les grans ciutats, com un barri amb dinàmiques econòmiques marginals i un gran mercat negre de la droga.

Als anteriors articles vam parlar "del mercat" i dels consumidors. En aquest article parlarem dels professionals que hi tracten el tema i de les seves respostes davant la qüestió de les drogues al barri.

banner_desotacavallirei_eldarrercercle.jpg
Contingut sindicat