Campanyes pre-electorals i presentació de Guanyem Sant Adrià :: AVB 27/01/20145

Aquesta setmana, la Plataforma d'Entitats i Veïns/es comenta al programa de radio Así van los Barrios de Sant Adrià la proposta informativa de l'Ajuntament dins del que es podria considerar l'inici de la pre-campanya electoral i es fa la presentació de Guanyem Sant Adrià.

banner_local_tapiat.jpg

Els mitjans es fan ressò de l'informe del Síndic que dóna la raó al veïnat de Venus

A principis de gener, l'Associació de Veïns/es del barri donava a conèixer la resolució del Síndic de Greuges sobre la situació actual de l'edifici Venus. Des de llavors, molts mitjans de comunicació comarcals i nacionals se n'han fet ressò, contribuint a recordar que segueix sent el gran tema pendent del Pla de Transformació del Barri engegat ja fa més d'una dècada.

banner_informe sindic greuges repercussió mitjans.jpg

Fuertes marejadas en el litoral de Sant Adrià de Besòs

Francisco Marín, de BISAUCII: Col·lectiu urbà del Besòs, reflexiona sobre el litoral de nuestra ciudad destacando las ultimas noticias, sucesos y movimientos de las administraciones relacionadas y su importancia en los procesos de desarrollo de la ciudad.

banner_litoral.jpg

Je Suis Charlie :: CHARLIE HEBDO: La letra con sangre entra

L'atac terrorista contra la publicació satírica francesa Charlie Hebdo ens va fer reflexionar sobre alguns aspectes de la nostra tasca diària, el nostre projecte i el nostre paper com agents de dinamització comunitària i de comunicació.

Es per això que vam demanar al nostre col·laborador Agustí Clua que ens fes un article relacionant aquest macabre atemptat amb el nostre dia a dia. A desdelamina.net volem que aquest article serveixi a mode d'homenatge a les víctimes d'aquest atemptat i també a les víctimes de la intolerància i del fanatisme arreu del món.

banner_charlie_hebdo_recull_vinyetes.png

Je Suis Charlie :: Vinyetes contra el fanatisme i la intolerància

L'atac terrorista contra la publicació satírica francesa Charlie Hebdo ha tingut, entre moltes altres conseqüències, l'aparició de multitud vinyetes gràfiques que han servit per per canalitzar els sentiments de pena, ràbia i defensa de la llibertat d'expressió.

Desdelamina.net ens en volem fer ressò, a mode d'homenatge a les víctimes d'aquest atempat i també a les víctimes de la intolerància i del fanatisme arreu del món. És per això que us n'oferim un recull fet per la nostra col·laboradora Ester Molera.

banner_charlie_hebdo_recull_vinyetes.png

L'any 2015 serà un any important a les nostres vides :: AVB 13/01/2015

Per començar l'any, la Plataforma d'Entitats i Veïns/es proposa un exercici de preveure com serà el 2015 tant a nivell estatal com a Catalunya o al barri. I sembla que aquest any no serà un any més, sinó un any clau.

banner_Saturno_Venus_Lidl.jpg

Els veïns afectats pels reallotjaments no accepten la darrera proposta de l'administració

L'Associació de Veïns/es del barri i el col·lectiu d'afectats pel procés de reallotjament han decidit no acceptar la proposta del Consorci del Barri, l'Ajuntament de Sant Adrià i la Generalitat de Catalunya presentada el passat desembre.

banner_ventanals_mina_nova.jpg

Resolució del Síndic de Greuges relativa al procés de reallotjaments

El Síndic de Greuges ha fet arribar a l'Associació de Veïns i Veïnes del barri la seva resolució entorn a la queixa que es va plantejar contra el Consorci del Barri relativa al procediment de reallotjament dels veïns de l'edifici Venus.

En aquest document el Síndic presenta les seves conclusions i fa una serie de recomanacions cap a les administracions implicades. Així mateix ha demanat al Consorci informació entorn a mesures que s'adoptin sobre el cas.

banner_reflejos.jpg

Un Nadal viscut amb il·lusió al barri

Es diu que el Nadal és temps de trobada amb famíliars i amics, és temps d'àpats abundants i llargues sobretaules. És cert, però al barri i al municipi el Nadal també ens ha permès participar en moltes activitats impulsades per les seves entitats i veïnat. Aquí en teniu un recull.

banner_nadal_reis_2015.jpg

En marxa l’adjudicació de 49 pisos del barri per a casos de necessitats socials

El Consorci engega el procediment per a l’adjudicació de 49 pisos destinats a persones amb necessitats socials del barri de la Mina i les sol•licituds s’hauran de presentar al llarg del mes de febrer vinent.

banner_horitzo.jpg
Contingut sindicat