Aprenentatge i servei, fotografia i integració social amb el programa Reincorpora

El proper dijous 12 de juliol, a les 10:30h, la Sala d'Actes de la Fundació Formació i Treball ens convida a conèixer el procés i els resultats de l'APS del programa Reincorpora.

 

       

 

La Fundació Formació i Treball presentarà el proper 12 de juliol l'acte de tancament i exposició de l'Aprenentatge i Servei (APS) del programa Reincorpora, realitzat en col·laboració amb els tallers "Què Veus?".

El programa Reincorpora, que s'adreça a interns de centres penitenciaris per a oferir un espai de construcció i de integració social i laboral, desenvolupa activitats d'Aprenentatge i Servei com aquesta amb l'objectiu de treballar sobre necessitats reals de l'entorn per a millorar-lo.

Enguany, aquesta APS ha consistit en la realització d'un taller fotogràfic que pretenia renovar posteriorment la pàgina web de la Biblioteca Municipal Font de La Mina. I ara és el moment de presentar i valorar-ne els resultats!

Durant l'esdeveniment es podrà participar de la cloenda d'aquesta experiència i visitar l'exposició d'imatges desenvolupada per les participants del programa Reincorpora... us ho perdreu? Esteu convidades!

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.