Besmina 2012 Festival d'art jove al carrer: convocatòria per a artist@s fins al 30 d'Abril

Si teniu menys de 30 anys i una proposta escènica o musical, encara sou a temps de presentar-vos al Festival Besmina 2012 que organitzen l'Espai Jove del barri de La Mina i el Centre Cívic del Besós.

El festival, que es celebrarà del 29 de maig al 16 de juny, és una mostra del treball en xarxa entre dos entitats de barris veïns i molt interconnectats i  busca grups de música, joves escultors, artistes de d’art escènic com la dansa, i enguany especialment altres tipus d’arts escèniques com el circ,  gràcies a la col.laboració amb la Central del Circ.

Es poden presentar propostes fins al pròxim dilluns 30 d'abril i serán seleccionades per un jurat format per professionals de diversos àmbits culturals de l’escena catalana, que esperen aportar el seu criteri seriós a l’hora de descobrir noves propostes.

Les actuacions seleccionades podran oferir les seves propostes en escenaris repartits en els barris del Besós i La Mina.

Si voleu actuar al 5è Festival d’Art Jove al Carrer Besmina 2012 podeu descarregar les bases de participació (.pdf) i la fitxa d’inscripció (.doc)

A la pàgina web, podeu anar fent boca amb una selecció dels artistes que han passat per les diverses edicions del Besmina.

Centre Cívic Besòs

Adreça: Rambla Prim, 87-89

Telèfon: 932 663 936

Fax: 933 070 457

Correu electrònic: informadors@ccbesos.org

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/besos

Xarxes socials:

- Facebook: @ccivicbesos

- Twitter: @ccivibesos

Descripció del servei:Equipament públic on es desenvolupen activitats culturals i socials (cursos i tallers, música, teatre, dansa i exposicions).

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.