Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr

Fa uns mesos que s'ha posat en marxa el Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr, un ampli espai multifuncional únic però també un club de caràcter social, que amb l’objectiu de promocionar l’activitat física oferirà activitats per a la salut.

  1219521101981.jpg

Aquest espai es obre al barri per tots aquells i aquelles que volen practicar la gimnàstica artística, amb una exigència esportiva menor o com la base d´altres activitats.

L'equip del club esta format per gimnastes de nivell olimpic a més de Gervasio, que té aquest projecte com un compromis personal amb el barri i la seva gent.

El club es un espai viu i ple d'energia i amb projecció fora del barri tal i com mostra

la seva pagina web a FaceBook

.

Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr La Mina

Adreça: Poliesportiu La Mina. Carrer Llevant s/n /

Telèfon: 934 626 980

Correu electrònic: cglaminagervasiodeferr@gmail.com

Xarxes socials:

- Facebook: @ClubLaMinaGervasioDeferr

Descripció del servei: Escola de gimnàstica artística i aeròbic amb consciència educativa i social.

Comentaris

me llamo Patricia, tengo 21 años y me gustaria entrenar, agradeceria recibir una respuesta.

Gracias

Buenas Patricia, para ponerte en contacto con el Club de Gimnàstica Gervasio Deferr La Mina te recomendamos usar el formulario de contacto de su web:

http://gymlaminagervasiodeferr.com/castellano/indexcast.php.htm

O el correo electrónico que nos consta en sus datos: gymlamina@me.comt

Un saludo

Buenos dias, soy una madre de una niña de 8 años, y me gustaria saber si actualmente teneis disponibilidad de horarios para poder apuntarla en gimnasia ritmica.Que cuotas son. Actualmente estoy de socia con ella en otro gimnasio con cuota mensual reducible al tener carnet monoparental, estaria interesada si manejais esta posiblidad. Gracias

Buenas Vanessa,

desdelamina.net no tiene relación directa con el Club de Gimnasia Deferr. Los datos de contacto que tenemos son el telefono de la instalación que usan, te recomendamos que te informes alli.

Telf: 93.462.69.80

Esperamos que puedas informate de todo lo que nos planteas.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.