Des de l'estiu :: Festa i reivindicació

A desdelamina.net volem acompanyar-vos durant aquest mes d'agost, ni que sigui una estoneta. És per això que us proposem de recordar alguns dels articles publicats durant els darrers mesos.

En aquesta primera entrega repassem el calendari festiu, recordant en imatges totes aquelles ocasions en que ens hem reunit per celebrar i reivindicar.

Al llarg dels darrers mesos han estat nombroses les ocasions ens que ens hem trobat al carrer per celebrar, alhora que també reflexionàvem sobre la nostra realitat i reivindicàvem tot allò que volem millorar del barri i de la societat. Us oferim un recull d'aquests moments de trobada i diàleg:

> Festa Major de la Mina :: Ens hi hem sumat (setembre 2014)

> La Mina reivindica el dret dels infants a una vida saludable (novembre 2014)

> Un Nadal viscut amb il·lusió al barri (gener 2015)

> Imaginació i alegria a la Rua de Carnestoltes (febrer 2015)

> Recull fotogràfic de la XXIV Setmana Cultural (juny 2015)

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.