El carrer Ponent es queda sense tretze dels seus arbres temporalment

El carrer Ponent s'ha quedat sense una part dels seus arbres per un temps. Els oms que hi havien, plantats durant els anys 60, posaven ara en risc a la població. Es preveu que aquests es substitueixin per a noves espècies durant el proper hivern.

 

      

Imatge de barrimina.org

 

La situació dels oms del carrer Ponent podia posar en risc a la població del barri. Fa pocs dies, una gran branca queia posant en alerta l'estat dels arbres. I els exemplars, plantats a mitjans dels anys 60, eren analitzats llavors pel departament de medi ambient de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs.

Després de l'avaluació es va prendre la mesura de retirar 13 d'aquests vells oms. I és que per a mantenir-los a l'espai públic és necessari que es trobin en bones condicions.

 

      

Imatge de barrimina.org

 

Tot i així, la presència d'arbres als nostres carrers és sempre positiva: ens ajuden a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Per això, està previst que a l'hivern es plantin nous exemplars, tot escollint l'espècie d'arbre que millor s'adaptaria a aquest espai. Sobre aquest punt, la responsable de medi ambient advertia: "Cal triar l'arbre tenint en compte on s'ubicarà perquè, de manera natural, sense alterar el seu desenvolupament, encaixi en l'espai públic.

El carrer Ponent, però, no és l´únic que patirà aquest canvi. Els carrers Gregal, Occident, Boreal, Cristòfol de Moura i el Passeig Camarón també seran inspeccionats i s'actuarà amb els mateixos criteris. A més, dins de la remodelació prevista per a tot el carrer Tramuntana també es contempla la renovació del seu arbrat.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.