Espai Jove nº10, la revista

L' Espai Jove del barri aprofita el nou número de la seva revista per convidar-nos a passar la ressaca de les vacances i a posar ordre a l'entrada del nou curs i de la tardor.

Per a tal objectiu, han preparat un bon reguitzell de tallers i activitats de les que en podrán gaudir els joves del barri amb edats compreses entre els 12 i 25 anys.

L'Espai Jove és el projecte de dinamització juvenil del Consorci del Barri de La Mina.

Us convidem a llegir-la....

 

 

 Tots els números de la Revista Espai Jove

 

 

Consorci del Barri de la Mina

 

Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl

Telèfon: 934 620 020

Correu electrònic: consorci@barrimina.cat

Web: www.barrimina.cat

Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.