Espai Jove nº11, la revista estrena disseny

A la revista de l'Espai Jove del barri, estan d'estrena. Aprofiten el número d'octubre per presentar nou disseny.

 

També hi trobem el repàs a les activitats i tallers realitzades durant els últims 30 dies amb especial atenció a les receptes del taller de cuina i el Tiramisú que hi va fer en Màrius Hernández, el conegut Pitu de la

sèrie"La Riera".

 

No hi podia faltar l'apartat de l'agenda amb les pròximes activitats programades: Cinema, Taller de Maquillatge, exposició "Després de la ESO què...? ...

 

 

Consorci del Barri de la Mina

 

Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl

Telèfon: 934 620 020

Correu electrònic: consorci@barrimina.cat

Web: www.barrimina.cat

Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.