Espai Jove nº12

Ja està on-line el número 12 de la revista de l'Espai Jove de La Mina.

Aquest mes, aprofiten l'editorial per a recordar "el treball de formigueta" de la tasca educativa. Recorden la celebració del dia dels Drets dels Infants al parc del Besós. També ens ajunten les receptes del taller de cuina: Ous farcits de tonyina, Llibrets de llom, Torró de xocolata amb ametlles i Pizza al gust.

I per acabar, els breus i una entrevista a en Jaume Cladera, professor de Ping-pong de l'Espai Jove.

 

Us l'adjuntem per a que la pogueu llegir:

 

 

 

 

 

Consorci del Barri de la Mina

 

Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl

Telèfon: 934 620 020

Correu electrònic: consorci@barrimina.cat

Web: www.barrimina.cat

Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.