Fer Salut al CAP de la Mina

El CAP de la Mina va ser protagonista al telenotícies de TV3 per la seva vessant comunitària.

 

 

El passat 8 de maig, a l'espai del telenotícies de la cadena de televissió pública TV3, vam poder veure l'equip de professionals del CAP la mina, explicant com entenen ells la seva tasca al barri. Més enllà de les consultes, els professionals de l'ambulatori surten al carrer per exercir la seva feina. El treball des de la proximitat i les receptes d'exercici físic, són una de les claus d'èxit d'aquest equipament.

Al reportatge podem veure les classes de gimnàstica que es fan al poliesportiu, les consultes dins i fora del CAP o el treball en xarxa que es fa amb altres serveis del barri com el Matern Infantil. Els metges i infermers busquen estratègies, dins les dinàmiques del barri, per arribar a la gent i fomentar hàbits saludables.
 

 

Molt relacionat amb aquest article està l'estudi, publicat també al desdelamina, que va fer el Dr. Juan Manuel Mendive Arbeloa, metge del CAP, on demostra, per primera vegada, l'eficiència d'una intervenció preventiva per disminuir la incidència de depressió en la consulta d'atenció primària.

Aquí podeu veure el reportatge complet del telenotícies, on de ben segur trobeu moltes cares conegudes:

 

Si voleu veure les fotografies del CAP La Mina, podeu entrar i descobrir tot el que fan, al seu flikr.

CAP La Mina

Adreça: Plaça Maria Àngels Rosell Simplicio

Telèfon: 933 811 593

Correu electrònic: cpareja.bcn.ics@gencat.cat

Web: http://ics.gencat.cat/ca/inici/

Descripció del servei: Atenció primària, unitat de salut mental i atenció a les drogodependències.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.