Primeres sensacions de les participants del projecte Identitats i miralls

Les participants del projecte Identitats i miralls ja han tingut els primers contactes amb el barri de La Mina. Després de la sessió inicial, on es va exposar la metodologia del curs i es van configurar les parelles de treball, s'han posat en marxa dues sessions més. Les pròpies alumnes ens expliquen com les han viscut.

     

El passat 8 de març va arrencar el nou curs d'Identitats i miralls i ja hem pogut gaudir de les primeres sensacions per part de les estudiants.

L'Anaïs i la Mireia ens explicàven les seves primeres passes en el projecte. Concretament, feien referència a la sessió de presentació assumint una barreja de sensacions que passàven de la incertesa i la inquietud a les gans d'afrontar el repte.

L'altra parella que configura l'equip de treball dels matins és la formada per l'Anna i la Clàudia. Ambdues, en el seu primer article al bloc del projecte, van destacar que aquesta és "una oportunitat per trencar amb els estereotips i conèixer al barri".

L'Ariadna i el Lorenzo, una de les dues parelles dels grups de tardes, va apostar per comparar la sessió de presentació d'Identitats i miralls amb una de les festivitats més conegudes de Catalunya. Amb el títol "Com una nit de Sant Joan", van barrejar literatura i tradició per donar-nos a conèixer les seves experiències en el barri fins el moment.

I 'Descubriendo La Mina', el primer article realitzat per la Sara i el Miguel Ángel, tanca les reflexions inicials del curs. En ell, la parella assegura sentir-se il·lusionada per la proposta i oberta al "desafiament".

A més, Identitat i miralls també ha centrat les mirades dels mitjans de comunicació. El programa 'La tarda de Barcelona', de Betevé 91.0 fm, va realitzar una entrevista a David Picó i a algunes de les alumnes per conèixer millor aquesta proposta educativa.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Comentaris

Pinta molt bé això un any més!

 

I molt interessant el reportatge-entrevista de Betevé: un jove de La Mina: "per què jo no puc fer servir el wallapop?"

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.