Tercer any del programa Vitamina: apoderant a joves per la transformació social

Arrenca el tercer any del programa Vitamina, un projecte educatiu que creix amb l'objectiu d'apoderar adolescents i joves per a que siguin motors de canvi social en els seus propis barris.

 

        

 

El projecte Vitamina arriba al seu tercer any de vida. La iniciativa, liderada per la Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU, té la missió de formar a joves d'entre 12 i 16 anys per a que esdevinguin referents positius i líders de processos de transformació social en els seus entorns més propers. 

El programa, que té una durada de quatre anys, treballarà en aquesta edició l'aspecte social-emprenedor i tindrà presència a tres localitats: Mataró, Santa Coloma de Gramanet i el barri de La Mina, aquest darrer amb un grup conformat per joves del Club Esportiu La Mina, del Club de Lluita Olímpica La Mina i del Club de Futbol Sala Fòrum La Mina.

Durant el curs escolar, els i les joves que formen part del programa, guiats per un equip interdisciplinari, es trobaran un cop per setmana i podran conèixer projectes emprenedors i professionals de referència que els permetin ampliar la seva mirada cap el món.

_varis

_varis

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.