VII Fira de Nadal del barri de la Mina

L'Associació de Comerciants de la Mina organitzarà com ja és tradició, aquest proper 18 i 19 de desembre de 2015, la VII Fira de Nadal del barri de la Mina.

La trobareu instal·lada a la Ronda Sant Raimon de Penyafort a l'alçada del carrer Ponent i en ella trobareu paradetes de menjar artesà nadalenc i decoració per aquests dies.

 

Innaguració

Dia: 18 de desembre

Hora: 18.00h

Activitat: actuacions de dansa a càrrec de l'entitat Amics del Besòs: clàssic espanyol, hip-hop, zumba, dansa del ventre, salsa i bachata.

 

Activitats infantils

Dia: 18 i 19 de desembre

Activitats: castells inflables i atraccions. A més l'Associació de Comerciants convidarà a xocolata per a tots i totes.

 

Dia: 19 de desembre

Hora: matí  

Activitat: colla castellera de Sant Adrià i l'esbart dansaire.

 

Concurs de truites i decoració

Dia: 19 de desembre

Hora: matí  

Activitat: Podreu gaudir del setè Concurs de truites, on particulars, entitats, bars i restaurants del barri participen.

 

Dia: 19 de desembre

Hora: 17:00h

Activitat: lliurament dels premis dels concursos de decoració nadalenca dels comerços i de truites. Actuació del grup de ball “ESTUDI DE DANSA RETAHILA SOM”.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.