Vés al contingut
x

Consorci del Barri de la Mina

Casal dels Infants estrena casa a la Mina on aglutina la seva oferta socioeducativa al barri i al Besòs

4 dies 1 hora ago

Es tracta d’un espai de nova construcció amb 600 metres quadrats a peu de carrer situat al mig del barri. Aquí s’han traslladat des del passat setembre els projectes que l’entitat desenvolupa a la Mina, on fa acompanyament educatiu diari a un centenar d’infants i joves, i a una vintena de famílies en situació de vulnerabilitat i desigualtat.

 

C.B.M

Es presenta a la Mina el llibre de cuina gitana a Catalunya de la Fundació Alícia

3 setmanes 5 dies ago

Una cuina que es fa “sense temps”. Fent xup-xup lentament, amb la calma que necessita per obtenir tota la força del seu sabor. Aquest, i el fonoll com a ingredient, són, segurament, els trets destacats de la cuina tradicional gitana, on predominen les escudelles barrejades, els guisats i els arrossos i fideus de cassola. Plats consistents i calòrics per refer el cos.

 

C.B.M

Les famílies celebren l’estrena del nou espai on aquest setembre s’ha instal·lat Fem Família

1 mes ago

Fem Família acaba d’estrenar local. Es tracta d’un espai diàfan de nova construcció amb 78 metres quadrats, on s’hi ha disposat un àrea de jocs per als infants, zona de taula i cadires per a les trobades amb els adults de la família, una cuina, un sofà i que disposa de sales per a tutories, cambra de bany adaptat i una altra a mida i equipada per els més petits.

 

C.B.M

Per primer cop l’Institut escola La Mina garanteix al 100% el pas dels seus alumnes a secundària

1 mes 1 setmana ago

El projecte de convertir els dos antics centres educatius de la Mina en un de sol, fusionant l’Escola Mediterrània i l’Institut Fòrum, ja dona fruits. Aquest setembre tots els alumnes que van acabar primària han començat secundària. I, això és el primer cop que passa. Justament, un dels objectius del model institut escola és normalitzar el canvi de cicle, evitant que en aquest pas es perdin alumnes.

 

C.B.M

La Mina encara la lluita contra l’obesitat infantil amb un programa pilot que implica tota la comunitat

1 mes 2 setmanes ago

L’Agència Catalana de la Salut Pública amb el Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS) posa en marxa una prova pilot al barri de la Mina per lluitar contra el sobrepès i l’obesitat infantil. El programa també avarca el barris de la Catalana, el Besòs barcelonès i el del Port Fòrum. En total una població de 50 mil persones.

 

C.B.M

Una visita al Museu de Ciències Naturals on els joves aprenen també a actuar autònomament

1 mes 3 setmanes ago

Avança organitza una visita al Museu de Ciències Naturals de Barcelona on es combina el coneixement científic i el desenvolupament de competències personals. Aquest setembre, el començament del nou curs ha submergit als joves del servei Avança en l’origen de la vida i els processos evolutius de la Terra. I, alhora, ha posat a prova les seves capacitats comunicatives i  d’autonomia personal per guiar-se lliurament dins el circuït de les exposicions Som Natura i Explora el Planeta.

 

C.B.M

El Consorci fa formació prèvia a un procés de selecció laboral per millorar les oportunitats de vint dones que hi optaran

3 mesos 2 setmanes ago

Una vintena de dones vinculades a la Xarxa sociolaboral del Consorci es preparen per passar el procés de selecció d’una convocatòria de places per cobrir vacants d’auxiliar de cuina i auxiliar de neteja en centres educatius. L’equip tècnic de la xarxa ha organitzat dues jornades de formació per facilitar l’accés del grup a aquesta oportunitat laboral.

 

C.B.M
Checked
1 hora 47 minuts ago
Consorci del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
Subscriu-te a Canal Consorci del Barri de la Mina