Vés al contingut
x

Consorci del Barri de la Mina

La biblioteca de la Mina comptabilitza 37.600 visitants al cap de deu anys de ser inaugurada com equipament de proximitat

2 setmanes 6 dies ago

La biblioteca Font de la Mina, en el moment de celebrar el seu desè aniversari, és un equipament cultural de referència amb una àrea d’influència que arriba a les 17.199 persones, entre la Mina, els barris Besòs de Barcelona i Sant Adrià i el de la Catalana. Compta amb un fons bibliogràfic de 34.331 exemplars i és membre imprescindible de la xarxa comunitària.

 

C.B.M

Consorci participa a la Fira DisCapacitat i Ocupació que té per objectiu de pal·liar l’alta precarietat en el sector

1 mes ago

La precarietat d’ocupació entre les persones amb discapacitats duplica i, fins i tot, es triplica a vegades respecte al sector ordinari i en converteix en un dels sector més desfavorit. Abordar aquesta realitat, sovint invisible, és l’objectiu de la Fira DisCapacitat i Ocupació que enguany va celebrar la seva 7a. edició organitzada per Disjob.

 

C.B.M

Prepareu-vos per a l’estiu amb les activitats que us proposen els serveis socioeducatius del Consorci

1 mes 1 setmana ago

Comencem inscripcions per al Casal d’Estiu que organitza Espai Jove adreçat a nois i noies que es trobin entre sisè de primària i quart de secundària. Es podran formalitzar a partir d’aquest dimarts, dia 11, i fins dimecres 19 de juny.  El Casal tindrà lloc entre el 25 de juny i el 19 de juliol en horari de matí de 10 a 14h. Seran quatre setmanes per viure l’estiu.

 

C.B.M

El conveni signat enguany amb FCC S.A. ofereix la primera oportunitat de feina als usuaris de la xarxa d’inserció

2 mesos 1 setmana ago

Trenta persones vinculades a la Xarxa laboral del Consorci s’estan preparant aquests dies per passar properament un procés de selecció amb l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, S.A. (FCC) per entrar a formar part de la borsa de treball que FCC vol tenir disponible de cara a possibles substitucions i, especialment, per cobrir el període de vacances del proper estiu.

 

C.B.M

L’Associació de comerciants renova els càrrecs de la junta directiva i nomena president José Arredondo

3 mesos 1 setmana ago

L’assemblea general de la unió de comerciants del barri de la Mina va procedir a primers d’any a renovar els càrrecs de la junta directiva de l’entitat, tal com estableixen els seus estatuts. De manera que, actualment, la presidència correspon a José Arredondo i la vicepresidència a Luisa Pérez, tots dos propietaris del Bar Tramuntana,...

 

C.B.M

Torneig Futvalors: premi a l'educació en igualtat, respecte, solidaritat i treball en equip

3 mesos 2 setmanes ago

Dotze equips d'infants i joves d’entre sis i tretze anys es trobaran avui, a partir de dos quarts de sis de la tarda (17.30h.) per celebrar la Festa final del Torneig Futvalors que tindrà lloc al camp de futbol de la Zona Esportiva La Mina. L’objectiu d’aquest projecte socioeducatiu, que pren el futbol com a eina per l’educació en valors, és “competir” en ser els millors en respecte, esforç col·lectiu, companyonia, compromís i humilitat.

C.B.M
Checked
2 hores 48 minuts ago
Consorci del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
Subscriu-te a Canal Consorci del Barri de la Mina