Vés al contingut
x

Converses a La Mina :: Comerç de barri

21 juny 2022

Publiquem la segona edició de les Converses a La Mina. Aquesta vegada ens hem assegut a la polleria de la Paqui García per xerrar amb ella i amb l'Amina Nettah, tècnica del Consorci del barri de La Mina, sobre el comerç de barri. Amb elles hem fet un repàs de la història dels comerços del territori, des dels orígens fins als reptes de l'actualitat, incidint en l'impacte de la pandèmia i la supervivència dels petits locals contra els grans magatzems.

Com ja sabeu, les Converses són una proposta que hem engegat enguany amb l'objectiu d'aprofundir en temàtiques concretes del barri de La Mina a través de la veu de les seves protagonistes. La primera de les Converses va ser sobre feminismes, i per endavant ens queden una sobre educació i una altra sobre drogues.

Podeu visualitzar aquest contingut al nostre canal de Youtube i a les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook). També ens podeu fer arribar les vostres propostes de temes al correu info@desdelamina.net.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.