Vés al contingut
x

Estudiants d'un Màster sobre polítiques a la ciutat contempòranea avaluen el Pla de Transformació

24 gener 2012

50 estudiants del curs sobre problemes i polítiques de la ciutat contemporània coneixen el Pla de Transformació a través de dues ponències i una visita als equipaments i intervencions en el barri.


 

Els alumnes del curs, que imparteix el professor Constanzo Ranci a la Politecica di Milano, es traslladaren el passat 17 de gener fins a l'Espai Cultural Font de La Mina. Allí, Sebastià Jornet, membre de l'equip d'arquitectes encarregat de projectar el planejament del Pla de Transformació, exposà els estudis previs i indicadors que guiaren les línies d'actuació urbanística del Pla. Carme Ferràn, cap de l'Àrea Social del Consorci, s'encarregà de presentar els set àmbits principals d'actuació del pla d'Acció social, posant especial atenció en la Xarxa d'Inserció Sociolaboral.

Amb aquesta doble presentació, es volia donar la imatge de com a partir d'anàlisis de la realitat social s'havien creat polítiques que harmonitzen les actuacions urbanístiques i les socials.
El matí acabà amb una visita a equipaments culturals i socials aixi com a intervencions en els habitatges i en l'espai públic.

 

Notícia a la web del Consorci: barrimina.cat

Programa del Curs: CONTEMPORARY CITY: SOCIAL CHANGE AND POLICIES

 

 

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Una jornada complerta en la que potser els estudiants hauran trobat a faltar l'opinió de veïns i entitats, els veritables protagonistes i motors del Pla

Aquesta és, només, la primera de l'any de diverses sol·licituds de diferents col.lectius interessants en conèixer el present del Pla de Transformació del qual, després de deu anys, ja li toca un procés d'avaluació.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.