Vés al contingut
x

Unitat Bàsica de Participació a l'edifici Venus

26 octubre 2015

El Consorci del barri per mitja de l’equip d’intervenció integral de l’edifici del carrer Venus ha iniciat  una Unitat Bàsica de Participació.

Aquestes unitats es un òrgan de coordinació per al conjunt del bloc, format per una representació de veïns per abordar les necessitats concretes que afecten al conjunt de les sis comunitats d’escales.

Aquest grup s'ha format a partir de unes quaranta persones que podrien ser referents de les comunitats de veïns i veïnes i haurien d'abordar tmes com la mancomunitat de recursos, eines i serveis, neteja dels celoberts i fins i tot, treballar pels bons hàbits de convivència o les actuacions incíviques.

 

El Consorci realitzara l'assessorament i l'acompanyament d'aquesta proposta cercant el seu protagonisme i assumpció de responsabilitat per part del grup de referents. A partir de la detecció conjunta de problemes i necessitats es realitzaran propostes de solució i que es gestionaran amb el seguiment i recolzament de l'equip. 

Pots llegir l'article complert a la web del Consorci del Barri de La Mina

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.