Vés al contingut
x

El Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones al barri

7 desembre 2011

Un any més el col·lectius de dones del barri, juntament amb els serveis socials del barri, van sortir al carrer per fer parar un moment als vianants i reflexionar plegats sobre aquest drama social. Van sortir al carrer per recollir entre tots i totes frases positives que desprès van unir en una cadena humana que es va fer davant la porxada de l’Espai Cultural Font de la Mina. El Consorci del barri ha publicat un article a la seva web.

rh_DSC_0353.JPG

El Consorci ens explica que: "Les associacions de dones van reclamar respecte, recolzament als seus projecte, el dret a sentir-se lliures i iguals amb les seves parelles, a que se les valori com a persones, ha poder expressar els seus propis criteris, opinions i sentiments, i en definitiva que se les accepti i estimi tal com són. I, van formular el desig de que arribi el dia en que no sigui necessari dedicar un dia a reflexionar i lluitar contra la violència de gènere, perquè tots plegats ens trobem en un nou escenari en que el masclisme, sigui un problema del passat ja resolt. Alhora que van reivindicar seguir mantenint la guàrdia, perquè ara per ara, aquest nou escenari és encara un somni."

Pots llegir l'article complert a la web del Consorci del Barri i veure alguna foto més de l'acte al nostre flickr.

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.