Vés al contingut
x

Jugatecambiental al Parc del Besós

14 març 2016

Aquest més de març el Parc del Besós comença amb la Jugotecambiental, un projecte de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) adreçat al públic familiar, perquè a través del joc, el parc es converteixi en un espai d’aprenentatge i experimentació de la sostenibilitat ambiental.

 

 

Aquesta és una iniciativa promoguda per l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consorci de la Mina.

L'objectiu principal d'aquest projecte comú és que els parcs metropolitans esdevinguin un espai d'aprenentatge i experimentació a través del joc tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i el coneixement dels valors de l'espai públic contemplats en el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) de l'AMB. 

Les activitats que es duen a terme (tallers, itineraris, visites guiades,...) estan desenvolupades per educadors ambientals amb experiència i adreçades fonamentalment a un públic familiar on es posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també es promou el respecte per l'entorn i el civisme.

L'accés a la jugatecambiental i els seus serveis és gratuït, així com totes les activitats ambientals proposades a les famílies. En aquest espai trobareu activitats fixes com l'espai de joc i servei de préstec de material i activitats programades.

 

 

Actualment, ja hi ha 27 parcs metropolitants que compten amb una jugatecambiental. La del parc del Besòs està ubicada a La Capsa dels Jocs i es va posar en marxa ara fa un any amb un balanç molt positiu de participació i valoració per part de les famílies. La seva programació anual es reparteix en dues temporades, la de primavera que ara s’engega i la de tardor, entre els mesos de setembre i novembre.

 

 

Es pot gaudir de la Jugatecambiental del Parc del Besós tots els diumenges d’11 a 13h, fins el 7 de juny.

 

Per a més informació podeu consultar:

> Article consorci :: Aquest diumenge un extraterrestre visita la Jugatecambiental del parc del Besòs

> AMB :: Jugateques 

> AMB :: Jugar per aprendre 

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.