Vés al contingut
x

SIGNATURA CONVIDADA :: "Agraïments pel Premi Ciutat de Sant Adrià" per Montse Pujol

6 maig 2013

Als recents Premis Ciutat de Sant Adrià, a l'ambit de Cultura, va ser guardonada Montse Pujol. Aquest premi ha sigut en reconeixement de a tota una vida de presencia i compromís social i pedagògic amb la ciutat i molt especialment al barri de La Mina.

A l'acte no es permeten parlaments dels premiats, aixi que la Montse ens ha fet arribar un petit text d'agraïment.

Benvolguts amics i amigues,

Us faig avinents unes línies amb les consideracions que hauria fet oralment en l'acte d'entrega de premis si això haguès estat possible.

Estic molt contenta d'haver estat proposada per les entitats de la població com a candidata al Premi Ciutat de Sant Adrià en l'àmbit de Cultura en la seva cinquena edició. Accepto aquesta distinció en el sentit de compartir amb totes elles la il·lusió de fer progressar Sant Adrià de Besós. És per això que vull fer extensiu aquest guardó a totes les persones, entitats i institucions que en el transcurs de més de trenta anys hem reunit esforços per tirar endavant un procés participatiu per tal d'aconseguir un veritable desenvolupament comunitari al barri de La Mina.

Estic convençuda que l'educació no és un tema només de l'escola, sinó el resultat del treball constant de tots els ciutadants en els diferents àmbits: educació, salut, treball, urbanisme, medi ambient...

El projecte no ha estat fàcil en els seus inicis ni tampoc ara en l'etapa de consolidació. Però el més important és mantenir l'esforç i el compromís per a continuar el procés.

Totes aquelles persones que el fan possible dia a dia són les autèntiques guardonades.

Moltes gràcies a tothom,

Montse Pujol
Barcelona, 28 d'abril de 2013

A lo dicho en el post me gustaría añadir una anotación. Sin que ello quiera significar nada en contra de los que han optado por un camino difetrente. Conozco,  y en muchos tramos he sido compañero de Montse Pujol, ese su largo camino  de vida comprometida y de profesional de la enseñanza. Ella nunca quiso optar por el camino de la "representació política", de entrar en las listas de unas "elecciones". Ello ha sido, a mi entender, por dos motivos. El primero porque siempre estuvo en su quehacer pedagógico entre la gente (pisando  tierra) y segundo para manifestar que la representación política es una tarea cuyo eje fundamental es ser "portavoz" de las personas representadas, no más que eso, ni nada menos..... Y los "núcleos políticos" del entorno de Montse, como en el de casi todos, con el tiempo, se  rhanepresentando y son portavoces, en exclusiva de ellos mismos. Es el "desgraciado" "dame el voto y te volveré a tener en cuenta de aqyuí a 4 años ¡Gracias, Montse, por tu coherencia!

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.