Vés al contingut
x

Vídeo-retrat jove del barri

1 desembre 2014

El naixement del barri de la Mina, la seva multiculturalitat, els efectes del Pla de Transformació o els seus reptes de futur. Són alguns dels temes sobre els que reflexionen dos joves del barri a través d'un vídeo creat per ells mateixos.

Fa poques setmanes veia la llum el vídeo "La Mina - Migrazoom", resultat del treball fet per la Carmen Ortiz i en Rafael Saaveda, dos joves del barri que durant el passat curs 2013-14 van voler mostrar la realitat del seu dia a dia des de dins, a partir de diverses entrevistes amb persones implicades en el barri, a través del seu teixit associatiu. En el vídeo ens parlen del naixement del barri, de la seva multiculturalitat, d'allò que ha millorat i d'allò que encara resta pendent, dels seus pronòstics de futur, etc.

El projecte "La Mina - Migrazoom" va ser impulsat pel Casal dels Infants - Acció Social als Barris, que realitza diferents projectes en l'àmbit escolar i sociolaboral des de fa més de 10 anys a Sant Adrià. En Rafael i la Carmen, els autors del vídeo, valoraven molt positivament l'oportunitat de poder mostar, tant a la gent del barri com a la de fora, que la Mina té moltes coses positives i molt potencial de futur, més enllà dels tòpics que encara pugui arrossegar.

Casal dels Infants - Acció Social als Barris

<p>&nbsp;</p>
<p>
<img align="left" hspace="0" height="130" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/casal-infants-ASB-logo.png&qu…; /></p>
<p>Adreça: Carrer Mart, 2</p>
<p>Telèfon: 931 990 740</p>
<p>Correu electrònic: <a href="web@casaldelsinfants.org">web@casaldelsinfants.org</a></p>
<p>Web: <a href="http://casaldelsinfants.org/cat/ " target="_blank">http://casaldelsinfants.org/cat/ </a></p>
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Facebook: <a href="https://www.facebook.com/casalinfants/&quot; target="_blank">@casalinfants </a></p>
<p> - Twitter: <a href="https://twitter.com/casalinfants?lang=ca " target="_blank">@casalinfants </a></p>
<p>Descripció del servei: El casal dels infants treballa en el barri i pel barri i porta anys combatent l’exclusió social des de diferents eixos: suport social a infants i famílies, suport al procés escolar, integració de joves en risc, reforç de la comunitat, formació i inserció social i laboral, projectes transversals i cooperació al Marroc.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.