Vés al contingut
x

Taulell

Josep Maria Font, nou director de l’Escola de Doctorat

1 dia 9 hores ago
Des del 25 de gener, Josep Maria Font, catedràtic del Departament d'Enginyeria Mecànica i investigador del CREB, està al capdavant de l’Escola de Doctorat de la UPC, que gestiona prop de 50 programes en els àmbits de l’Arquitectura, l’Urbanisme i l’Edificació; les Ciències, l’Enginyeria Civil i Ambiental, l’Enginyeria de les TIC i l’Enginyeria Industrial.

Acte de reconeixement al professor Ramon Bragós, Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària 2021

2 dies 7 hores ago
L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) acollirà l'1 de febrer l'acte de reconeixement al professor Ramon Bragós, guardonat amb el Premi UPC a la Qualitat en la Docència Universitària 2021 en la modalitat de trajectòria docent. En aquest acte, Bragós oferirà la xerrada 'El context en l'aprenentatge de l'enginyeria'.

La UPC lamenta la mort del catedràtic Benjamín Suárez

2 dies 7 hores ago
La comunitat universitària de la UPC lamenta la pèrdua del catedràtic Benjamín Suárez, doctor enginyer de Camins, Canals i Ports, i professor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ETSECCPB), que ha mort el 24 de gener.

La UPC i el Grupo Construcía creen una càtedra d'empresa a l'ESEIAAT per impulsar el talent en l'economia circular

2 dies 9 hores ago
Impulsar la formació, la investigació, la transferència de coneixement i la divulgació científica en l'àmbit de l'economia circular en el sector de la construcció és l'objectiu de la nova càtedra d'empresa Construcía, que aquesta companyia i la UPC han creat a l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT).

La UPC investirà doctor ‘honoris causa’ l’enginyer mexicà Enrique Villa, el 3 de febrer

2 dies 10 hores ago
El 3 de febrer, a partir de les 17 h, a l’Auditori de l’edifici Vèrtex de la UPC, a Barcelona, tindrà lloc l’acte d’investidura com a doctor ‘honoris causa’ de l’enginyer mexicà i exdirector de l’Instituto Politécnico Nacional (INP) de Mèxic Enrique Villa, impulsor d’una intensa col·laboració acadèmica i científica entre ambdues institucions i països. La cerimònia es podrà seguir en directe al canal de la UPC a YouTube i Zonavídeo UPC.

S'inicia el projecte LogiSmile per assajar, a Europa, robots autònoms de repartiment urbà

5 dies 7 hores ago
El projecte europeu LogiSmile, liderat per CARNET i cofinançat per l'EIT Urban Mobility, s'inicia aquest mes de gener per assajar robots autònoms de repartiment urbà a Europa. Els dies 17 i 18 de gener ha tingut lloc, en format híbrid, la reunió inicial del projecte, punt de trobada dels socis del projecte, en el qual també ha participat l'alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, ciutat on tindrà lloc la primera prova pilot del projecte.