Vés al contingut
x

Taulell

L’Ajuntament convoca una línia d’ajuts econòmics per a donar suport a les petites empreses i els autònoms que es mantenen actius després del confinament.

21 hores 48 minuts ago
Amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Junta de Govern Local va aprovar el darrer 2 d’octubre la convocatòria d’una línia de subvenció adreçada als autònoms i les empreses de menys de 50 treballadors, amb la qual pretén assegurar que mantinguin la seva activitat en el context de la pandèmia i després de l’esforç econòmic realitzat durant el confinament.

L’ Ajuntament i Ecovidrio llancen una campanya per convertir quilos d’envasos de vidre en quilos d’aliments per als Bancs d’Aliments

22 hores 31 minuts ago
Els envasos de vidre dipositats als 2 contenidors que s'instal.laran a la ciutat, del 4 al 15 de desembre, es convertiran en aliments que els Bancs d’Aliments repartiran entre les famílies més necessitades La campanya té una finalitat solidària i de sensibilització ambiental per conscienciar sobre la importància de reciclar els envasos de vidre.

Salut impulsa un cribratge intensiu a Sant Adrià de Besòs

1 dia 20 hores ago

El Departament de Salut està desplegant a tot Catalunya una estratègia de cribratges poblacionals per  controlar la transmissió de la COVID-19. En aquest context, la setmana propera hi ha prevista una actuació a Sant Adrià de Besòs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica.
 

redaccio

Marisa Zaragozá, directora electe de la UPC-EPSEVG

2 dies 13 hores ago
La professora Marisa Zaragozá Monroig ha estat proclamada directora de l'Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG) de la UPC, després d’haver guanyat les votacions al càrrec. Marisa Zaragozá és la primera dona escollida per dirigir l’Escola, creada el 1901 amb el nom d'Escola Superior i Elemental d'Indústries de Vilanova i la Geltrú i que es va incorporar a la Universitat l’any 1972.

28 escoles i instituts de Catalunya reben el segell ‘Escoles STEAM Aquí’ de la UPC

2 dies 19 hores ago
Els 28 centres educatius que han participat en la prova pilot del projecte ‘Aquí STEAM UPC’ han rebut, el 2 de desembre, el segell ‘Escoles STEAM Aquí’ de la UPC. Aquest distintiu escolar reconeix aquelles escoles i instituts que impulsen la igualtat de gènere i que fomenten les vocacions científiques i tecnològiques entre les dones, a través d’accions específiques.

La UPC organitza una 'BETAMapathon' coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

2 dies 21 hores ago
Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 desembre, la UPC, en col·laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i diferents ajuntaments de la província de Barcelona, organitza la 'BETAMapathon', una activitat col·laborativa que, a partir de participació de persones voluntàries, recollirà informació sobre l'accessibilitat de diversos espais amb l'ajuda de la tecnologia.